Versalift Denmark A/S

Vi forhandler og servicerer bil-, bælte- og sakselifte fra 5 til 90 m. arbejdshøjde, fra mærkerne Versalift, Ruthmann, Ecoline, Bluelift, Hinowa, Almac og Skyjack.

Med udgangspunkt i din virksomhed står vores dygtige kolleger klar til at rådgive dig. I skal bruge en lift der passer til jeres hverdag og arbejdsopgaver - derfor er det vigtigt, at vi afdækker alle jeres behov og får valgt den rette investering til jer.

Vi har hovedkontor i Farsø, Nordjylland, og serviceafdeling Hedehusene på Sjælland hvorfra vi leverer landsdækkende service. Vi servicerer alle liftmærker og -typer og kommer gerne til jer!

https://www.high-endrolex.com/3

Versalift er et internationalt brand med produktion i USA og Europa, hvorfra vi bygger et bredt udvalg af lifte – fra liftbiler til specialiserede lifte som højisolerede lastbillifte og lifte til broinspektion og -vedligeholdelse.

På fabrikken i Farsø producerer vi årligt 1300 lifte til kunder i hele Europa, og monterer 350 af dem på pickup, varevogn og chassis. De resterende lifte monteres på vores fabrikker i Frankrig og England.

Versalift Logo

Kontakt

+45 9863 2433

Adresse

Versalift Denmark A/S
Søndervang 3, 9640 Farsø

Bliv opdateret på alle 
de spændende nyheder

Vi lægger løbende nyheder og aktiviteter på Facebook og LinkedIn, så du kan følge med i alle produktnyhederne fra vores udstillere og se hvilke aktiviteter messen byder på.
Følg os på Facebook og LinkedIn
3000 kvm fyldt med lifte
og minikraner
Her finder du os

Liftmessen finder sted hos:
ZBC Transport & Logistikskolen
Dalsvinget 18, 4200 Slagelse

Åbningstider

Torsdag d. 16. maj: kl. 10.00 - 18.00
Fredag den 17. maj: kl. 10.00 - 14.00

Kontakt os