Uni-Rep

Hos Uni-Rep er vi stolte af at repræsentere Haulotte lifte fra Frankrig og CTE lifte fra Italien. Vi er dedikerede til at imødekomme dine behov inden for både nye og brugte personlifte samt internt transportmateriel. Hos os er en god handel mere end bare et løfte – det er vores løfte til dig.

Vi har et bredt udvalg af Haulotte lifte, der strækker sig fra 5,8 meter til imponerende 43 meter i arbejdshøjde. Uni-Rep vægter kvalitet og pålidelighed, og vi er her for at sikre, at din virksomhed får det rette løfteudstyr til opgaven.

For os handler det ikke kun om at sælge lifte, men også om at etablere et langsigtet samarbejde. Vi leverer ikke blot lifte, men også værdifulde løsninger og services. For at sikre dig den bedst mulige service har Uni-Rep et tæt samarbejde med Horsens Truck og Liftservice ApS, som er certificeret medlem af liftkontrolgruppen. Dette sikrer vores kunder et højt niveau af service og sikkerhed. Horsens Truck og Liftservice ApS er også servicespartner for Haulotte Scandinavia AB, og de håndterer alt fra klargøring til eventuelle reklamationsarbejder for Haulotte-lifte solgt til danske udlejningsvirksomheder og andre virksomheder.

På årets Liftmesse er Uni-Rep stolte af at præsentere et udvalg af Haulotte lifte og CTE lifte. Besøg vores stand for at opleve kvalitetsløsninger og rådgivning, der kan hjælpe din virksomhed med at nå nye højder. Vi ser frem til at byde dig velkommen på Liftmessen!

Læs mere på www.uni-rep.dk

Kontakt

+45 2441 4939

Adresse

Uni-Rep
Gammel Kongevej 1B, 7442 Engesvang Denmark

Bliv opdateret på alle 
de spændende nyheder

Vi lægger løbende nyheder og aktiviteter på Facebook og LinkedIn, så du kan følge med i alle produktnyhederne fra vores udstillere og se hvilke aktiviteter messen byder på.
Følg os på Facebook og LinkedIn
3000 kvm fyldt med lifte
og minikraner
Her finder du os

Liftmessen finder sted hos:
ZBC Transport & Logistikskolen
Dalsvinget 18, 4200 Slagelse

Åbningstider

Torsdag d. 16. maj: kl. 10.00 - 18.00
Fredag den 17. maj: kl. 10.00 - 14.00

Kontakt os