Stiholt Hydraulic & Jekko

Siden 1949 har Stiholt spillet en central rolle indenfor autobranchen, hvor vi har beskæftiget os med opbygninger, reparationer, hydraulikarbejde og service på lastbiler, kraner, by- og rutebusser, renovationsbiler og meget mere.

I dag tæller Im. Stiholt A/S ni afdelinger rundt i landet, hvor fire afdelinger er specificeret til Scania, fire afdelinger til hydraulik og én afdeling til erhvervsbiler.

Stiholt Hydraulic blev etableret i 1991 og har i dag fire afdelinger beliggende i Aalborg, Viborg og København. Størstedelen af vores aktiviteter består af opbygning, reparation og vedligeholdelse af materiel indenfor hovedområderne af kran som f.eks. Palfinger, Fassi, Jekko, og renovation og komprimatorkasser fra NTM samt diverse slamsugere. I Aalborg og Nørre Aaby finder du vores Jekko-aktiviteter, hvor vi både sælger, demonstrerer og tilbyder service på Jekko minikraner.

I spidsen for vores Jekko-aktiviteter står Kurt Nielsen med mange års erfaring fra bl.a. Global Lift Group i Nordjylland, og han har arbejdet tæt sammen med Jekko de seneste 15 år og har 20-års erfaring indenfor branchen. Kurt har valgt at placere Jekko aktiviteterne (salg, demo og service mv.) i vores hydraulik afdeling i Nørre Aaby på Fyn. Her giver den centrale placering optimale muligheder for effektivt at dække hele Danmark, så han altid kan komme til dig, så I sammen kan finde den bedste løsning til netop dine opgaver.

Med kunden i centrum, arbejder alle afdelingerne ud fra de samme kerneværdier: tillid, kvalitet og viden. På denne måde sikres der et fælles grundlag for udførelsen af det daglige arbejde.

Læs mere her: https://www.jekko.dk/

Stiholt Hydraulic logo

Kontakt

+45 28 25 54 02

Adresse

Fabriksvej 11, 8850 Nørre Aaby

Bliv opdateret på alle 
de spændende nyheder

Vi lægger løbende nyheder og aktiviteter på Facebook og LinkedIn, så du kan følge med i alle produktnyhederne fra vores udstillere og se hvilke aktiviteter messen byder på.
Følg os på Facebook og LinkedIn
3000 kvm fyldt med lifte
og minikraner
Her finder du os

Liftmessen finder sted hos:
ZBC Transport & Logistikskolen
Dalsvinget 18, 4200 Slagelse

Åbningstider

Torsdag d. 16. maj: kl. 10.00 - 18.00
Fredag den 17. maj: kl. 10.00 - 14.00

Kontakt os