Scantruck A/S

Velkommen til Scantruck A/S og velkommen til Danmarks største udbyder af entreprenørmateriel, teleskoplæssere og kraner. Hver dag arbejder vi stenhårdt på at levere effektive kvalitetsmaskiner og professionel service til entreprenør- og byggebranchen, industrien og landbruget.


Du kender sikkert til Manitou, Komatsu, Weycor, SENNEBOGEN, McCloskey, PB Platforms, GMG og Platform Basket. Det er de verdenskendte mærker, som Scantruck importerer, forhandler og servicerer. Derudover tilbyder vi også Danmarks største udvalg af brugte teleskoplæssere, entreprenørmaskiner og andet beslægtet materiel til branchen.

https://www.high-endrolex.com/1


Scantruck A/S har hovedsæde i Skive og afdeling i Ringsted. Desuden er der afdelinger i Rosersberg og Kungälv i Sverige. Vi tilbyder attraktive serviceaftaler med udrykning døgnet rundt. Vi har optimale værkstedsfaciliteter, hvor højtuddannede fagfolk bruger den nyeste viden og de bedste specialværktøjer til at reparere og vedligeholde alle slags entreprenørmaskiner og teleskoplæssere.

Scantruck Logo

Kontakt

96 147 147

Adresse

Scantruck A/S, Jylland
Katkjærvej 5 7800 Skive
Scantruck A/S, Sjælland
Kærup Parkvej 12 4100 Ringsted

Bliv opdateret på alle 
de spændende nyheder

Vi lægger løbende nyheder og aktiviteter på Facebook og LinkedIn, så du kan følge med i alle produktnyhederne fra vores udstillere og se hvilke aktiviteter messen byder på.
Følg os på Facebook og LinkedIn
3000 kvm fyldt med lifte
og minikraner
Her finder du os

Liftmessen finder sted hos:
ZBC Transport & Logistikskolen
Dalsvinget 18, 4200 Slagelse

Åbningstider

Torsdag d. 16. maj: kl. 10.00 - 18.00
Fredag den 17. maj: kl. 10.00 - 14.00

Kontakt os