SAWO A/S

SAWO A/S er Nordens førende leverandør af kvalitetsprodukter og 1. klasses service inden for hydrauliske og beslægtede lasthåndteringsprodukter til transport- og entreprenør-branchen.

Vi sælger HOEFLON kompaktkraner, som er kendt for at være markedsledende, når det gælder innovative løsninger, og lav egenvægt. De er multifunktionelle, robuste og simple at bruge. Kranerne er helt unikke i forhold til konkurrerende produkter og bl.a. ideel til vindues montage og løfteopgaver, hvor pladsen er trang. Kranerne kan leveres med flyjib, spil m.m.

BG lift er vores supplement til Hoeflon produkterne, da de findes i større modeller end Hoeflon. De står for højteknologisk præcision, sikkerhed og ekstraordinære ydeevne. Uanset om de arbejder inde eller ude, performer de vedholdent med deres to motorer.

Cela mærket består af high-end personløftere, udstyr til brandslukning samt arbejdsplatforme. De fås i mange forskellige størrelser. Platformsliftene er specialkøretøjer designet til det arbejde hvor der er behov for et stort arbejdsområde og en tung belastning.

Mange flyselskaber gør specifikt brug af Cela catering-lastbiler til at læsse mad og drikkevarer på fly; mens de specielle ST og SC lastbil-monterede versioner – enkelt teleskop og saks – blev konstrueret til gade- og tunnelvedligeholdelse.

Vi sælger/producerer udover ovenstående, stykgodskraner og wire- / kroghejs samt påhængsvogne. Du finder os over hele landet 24/7, hvor vores mange fleksible medarbejdere, dagligt udfører salg, service samt produktion af opbygninger fra mange værksteder fordelt over hele landet.

Læs meget mere på www.sawo.dk

Kontakt

70100766

Adresse

SAWO A/S
Industrimarken 1, 9530 Støvring

Bliv opdateret på alle 
de spændende nyheder

Vi lægger løbende nyheder og aktiviteter på Facebook og LinkedIn, så du kan følge med i alle produktnyhederne fra vores udstillere og se hvilke aktiviteter messen byder på.
Følg os på Facebook og LinkedIn
3000 kvm fyldt med lifte
og minikraner
Her finder du os

Liftmessen finder sted hos:
ZBC Transport & Logistikskolen
Dalsvinget 18, 4200 Slagelse

Åbningstider

Torsdag d. 16. maj: kl. 10.00 - 18.00
Fredag den 17. maj: kl. 10.00 - 14.00

Kontakt os