Palfinger Danmark A/S

PALFINGER er en af verdens største producenter af lastbilkraner, kroghejs og andre hydrauliske løfteløsninger - herunder mandskabslifte. Den østrigske koncern blev grundlagt i 1932 og beskæftiger nu mere end 12.000 ansatte i 70 forskellige lande. Palfinger Danmark A/S er et datterselskab, hvis hovedaktivitet er import, salg, service og markedsføring af PALFINGER-produkter i Danmark.

Det danske hovedsæde ligger i Middelfart, og har servicepunkter i hele landet inkl. eget værksted i Greve, flere mobile serviceteknikere samt adskillige eksterne servicepartnere.

PALFINGER har tidligere solgt mandskabslifte gennem en ekstern partner på det danske marked, men produktlinjen blev i 2023 en del af Palfinger Danmark A/S.

Mandskabslifte fra PALFINGER skiller sig især ud på liftarmen, der er lavet af aluminium. Dette giver en ekstra stivhed i armen, så liften føles ekstra sikker at køre med. For at følge med den grønne omstilling er flere modeller nu også tilgængelige til fuld elektrisk drift.

Læs mere på www.palfinger.com

Kontakt

70 10 80 10

Adresse

Palfinger Danmark A/S
Stensgårdvej 21M, 5500 Middelfart

Bliv opdateret på alle 
de spændende nyheder

Vi lægger løbende nyheder og aktiviteter på Facebook og LinkedIn, så du kan følge med i alle produktnyhederne fra vores udstillere og se hvilke aktiviteter messen byder på.
Følg os på Facebook og LinkedIn
3000 kvm fyldt med lifte
og minikraner
Her finder du os

Liftmessen finder sted hos:
ZBC Transport & Logistikskolen
Dalsvinget 18, 4200 Slagelse

Åbningstider

Torsdag d. 16. maj: kl. 10.00 - 18.00
Fredag den 17. maj: kl. 10.00 - 14.00

Kontakt os