OMME LIFT A/S

OMMELIFT er en af de førende producenter af trailerlifte og bæltelifte med arbejdshøjder på op til 42 meter. OMMELIFT har en lang tradition for at producere kvalitetsprodukter på vores fabrik i Danmark, med vores kunders ønsker og behov i centrum. Vores lifte er kendt for meget høj kvalitet og pålidelighed samt en lang levetid, hvilket gør os til en foretrukken samarbejdspartner. Vi er engagerede i at skabe stærke forhold til vores kunder, leverandører og medarbejdere bygget på troværdighed, pålidelighed og professionelt samarbejde.

OMMELIFT er en tredjegenerations familievirksomhed, og vi har været igennem en markant udvikling de sidste 100 år fra den lokale smedje i Sdr. Omme i 1906 til den moderne, internationale produktionsvirksomhed, vi er i dag.

OMMELIFT råder i dag over et moderne produktionsareal på mere en 18.000 kvadratmeter og beskæftiger ca. 110 medarbejdere. I dag eksporterer OMMELIFT 85% af den totale omsætning til alt lige fra USA i vest til Australien i øst, og fra Grønland i nord til Afrika i syd og er repræsenteret i mere end 70 lande. OMMELIFT markedsfører og servicerer selv vores lifte i Danmark, hvor der på eksportmarkedet sælges gennem en forhandler, som også varetager servicen af liftene.

Ommelift

Kontakt

75 34 13 00

Adresse

Omme Lift A/S
Lægårdsvej 4, DK-7260 Sdr. Omme

Bliv opdateret på alle 
de spændende nyheder

Vi lægger løbende nyheder og aktiviteter på Facebook og LinkedIn, så du kan følge med i alle produktnyhederne fra vores udstillere og se hvilke aktiviteter messen byder på.
Følg os på Facebook og LinkedIn
3000 kvm fyldt med lifte
og minikraner
Her finder du os

Liftmessen finder sted hos:
ZBC Transport & Logistikskolen
Dalsvinget 18, 4200 Slagelse

Åbningstider

Torsdag d. 16. maj: kl. 10.00 - 18.00
Fredag den 17. maj: kl. 10.00 - 14.00

Kontakt os