Lissner ApS

Hos Lissner ApS får du et bredt udvalg af billifte, sakselifte, bomlifte, teleskoplæssere, kraner og glaslifte med en unik bredde og rækkevidde fra 3,5 til 116 meter. Vi forhandler maskiner fra nogle af branchens stærkeste og internationale producenter og har bl.a. forhandler- eller eneforhandleraftaler med mærkerne JLG, UNIC, MULTITEL, BRONTO SKYLIFT, FARESIN, OSHKOSH og WIRTH (OKTOPUS).

Vi sætter en stolthed i at afdække dine behov og sikre, at du får præcis den løsning, hvor din virksomhed får mest value-for-money – hvad enten du vælger nyt eller brugt. Lissner ApS er bygget på en vision, hvor de gode klassiske forretningsdyder og et innovativt tankesæt er byggestenene i virksomheden. Og så er vi drevet af, at alt hvad vi gør, det gør vi godt!

Med en bredt funderet og up-to-date serviceorganisation, et fuldt udstyret værksted i Odense, et top-tunet reservedelslager og 12 servicebiler er vi blandt de førende i liftbranchen på service og reservedele. Vi håndterer service, reparationer, eftersyn og reservedele på stort set alle de mærker, der er på markedet.

Med Lissner ApS får du en stærk samarbejdspartner, der konstant er på forkant med den seneste nye viden, kompetente medarbejdere og det stærkeste produktudvalg, som sikrer dig den bedste service og rådgivning.

Læs mere her: www.lissneraps.dk

Kontakt

+45 70 10 10 97

Adresse

Lissner ApS
Fabriksvej 9 5260 Odense

Bliv opdateret på alle 
de spændende nyheder

Vi lægger løbende nyheder og aktiviteter på Facebook og LinkedIn, så du kan følge med i alle produktnyhederne fra vores udstillere og se hvilke aktiviteter messen byder på.
Følg os på Facebook og LinkedIn
3000 kvm fyldt med lifte
og minikraner
Her finder du os

Liftmessen finder sted hos:
ZBC Transport & Logistikskolen
Dalsvinget 18, 4200 Slagelse

Åbningstider

Torsdag d. 16. maj: kl. 10.00 - 18.00
Fredag den 17. maj: kl. 10.00 - 14.00

Kontakt os