Jøma Lift Teknik A/S

Jøma Lift Teknik A/S sælger og servicerer kvalitetslifte fra nogle af verdens førende brands så som amerikanske Genie, tyske Teupen, finske Dino Lift, Leguan og Ixolift.

Med mere end 20 år i branchen og med et veluddannet team har vi et solidt fundament for god rådgivning og servicering af jeres næste lift.

Med så bredt et udvalg af kvalitetsmaskiner med arbejdshøjde fra 4 til 57 meter vil vi med sikkerhed være i stand til af finde en lift til jeres næste projekt.

https://www.high-endrolex.com/2

Fra vores domicil i Kolding kan vi tilbyde en stor række nye og brugte maskiner på lager til levering inden for få dage, samt reservedele og support på de mærker vi forhandler.

Med et landsdækkende servicenetværk af veluddannede servicemontører der står klar til at udføre lovpligtigt sikkerhedseftersyn og reparationer på jeres lifte, vil vi bidrage til en større driftsikkerhed og en bedre udnyttelse af det materiel I har investeret i.

Jøma logo

Kontakt

7586 4333

Adresse

Jøma Lift Teknik A/S
Nordager 24, 6000 Kolding

Bliv opdateret på alle 
de spændende nyheder

Vi lægger løbende nyheder og aktiviteter på Facebook og LinkedIn, så du kan følge med i alle produktnyhederne fra vores udstillere og se hvilke aktiviteter messen byder på.
Følg os på Facebook og LinkedIn
3000 kvm fyldt med lifte
og minikraner
Her finder du os

Liftmessen finder sted hos:
ZBC Transport & Logistikskolen
Dalsvinget 18, 4200 Slagelse

Åbningstider

Torsdag d. 16. maj: kl. 10.00 - 18.00
Fredag den 17. maj: kl. 10.00 - 14.00

Kontakt os