Horsens Lift ApS

ZOOMLION fra Horsens Lift er prisvenlig kvalitet og rekordlave opladningstider.

Horsens Lift ApS har gennem 30 år udlejet lifte til private og erhverv i hele Danmark og Nordtyskland. Det har været en fantastisk rejse, og vi er i dag fast leverandør til rigtig mange kunder, med fantastiske nye lifte fra ZOOMLION.

Men vi er også en virksomhed, der har det bedst, når vi er i bevægelse. Derfor sprang vi i 2021 ud som importør af eldrevne sax- og bomlifte fra ZOOMLION. Siden da har vi opbygget et decideret full-line program, og vi har kun fået positive tilbagemeldinger.

Kunderne roser i særdeleshed lithiumbatterierne, der oplades på halvanden time, og som opnår stor effekt ved kortidsladning. Dertil kommer, at ZOOMLION i høj grad er bygget op om amerikanske og europæiske komponenter – herunder komponenter fra Danfoss.

Det er prisvenlig og bæredygtig kvalitet, som vi er stolte af.

Horsens Lift ApS har tidligere haft hovedkontor i Horsens – deraf navnet. I dag driver vi virksomheden fra Middelfart med satellit i Horsens.

På adressen i Middelfart, er der altid tid til en fremvisning af ZOOMLION lifte og kaffe på kanden. Kontakt os pr. telefon 70201969, hvis du er interesseret.

Horsens Lift

Kontakt

75 60 19 69

Adresse

Horsens Lift ApS
Strib Landevej 108, 5500 Middelfart
Depot
Meteorvej 12 8700 Horsens

Bliv opdateret på alle 
de spændende nyheder

Vi lægger løbende nyheder og aktiviteter på Facebook og LinkedIn, så du kan følge med i alle produktnyhederne fra vores udstillere og se hvilke aktiviteter messen byder på.
Følg os på Facebook og LinkedIn
3000 kvm fyldt med lifte
og minikraner
Her finder du os

Liftmessen finder sted hos:
ZBC Transport & Logistikskolen
Dalsvinget 18, 4200 Slagelse

Åbningstider

Torsdag d. 16. maj: kl. 10.00 - 18.00
Fredag den 17. maj: kl. 10.00 - 14.00

Kontakt os