Conmas

Conmas forhandler alt fra palleløftere og elektriske stablere til innovative glasløftere og trucks med forskellige løftekapaciteter og -højder, der optimerer dine arbejdsprocesser og forbedrer din effektivitet. Hos Conmas er vi specialister i skræddersyede løsninger, så når du handler med os kan du altid få en skræddersyet løsning, såfremt vores sortiment ikke dækker dine behov.

Med vores sortiment kan vi tilbyde en komplet løsning, der passer til dine behov – uanset om det gælder en flåde af specialfremstillede trucks eller pallestablere. Husk også, at vi er Danmarks eneste forhandler af det verdensberømte LGMG.

Vores produkter er af højeste kvalitet og fra nogle af de bedste producenter i branchen. Vores erfarne team altid klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning. Besøg vores hjemmeside og udforsk vores produkter.

Mød os på Liftmessen 2024
Besøg vores stand på Liftmessen 2024 og oplev, hvordan Conmas tager løfteudstyr til nye højder. Vores dedikerede team står klar til at demonstrere vores produkter og diskutere, hvordan vi kan skræddersy løsninger, der passer til dig. Gør dig klar til at løfte din virksomhed til nye højder med Conmas - hvor innovation og kvalitet mødes!

Kontakt

99 235 235

Adresse

Conmas
Frederikshavnsvej 295, 9800 Hjørring

Bliv opdateret på alle 
de spændende nyheder

Vi lægger løbende nyheder og aktiviteter på Facebook og LinkedIn, så du kan følge med i alle produktnyhederne fra vores udstillere og se hvilke aktiviteter messen byder på.
Følg os på Facebook og LinkedIn
3000 kvm fyldt med lifte
og minikraner
Her finder du os

Liftmessen finder sted hos:
ZBC Transport & Logistikskolen
Dalsvinget 18, 4200 Slagelse

Åbningstider

Torsdag d. 16. maj: kl. 10.00 - 18.00
Fredag den 17. maj: kl. 10.00 - 14.00

Kontakt os