Conmas

Conmas forhandler alt fra palleløftere og elektriske stablere til innovative glasløftere og trucks med forskellige løftekapaciteter og -højder, der optimerer dine arbejdsprocesser og forbedrer din effektivitet. Derudover er Conmas din eksklusive leverandør af LGMG - det verdenskendte brand inden for pålidelige lifte. Vi specialiserer os i et bredt udvalg af lifte, herunder bomlifte, saxlifte og søjlelifte.

Fordelagtige løftehøjder og løftekapaciteter
Vores sortiment af bomlifte spænder fra 11 til 40 meter, mens vores saxlifte strækker sig fra 5,6 til 16 meter. Vores søjlelifte rækker fra 6 til 10 meter. Liftenes løftekapaciteter strækker sig fra 200 – 450 kg. Dermed er der tale om nogle alsidige maskiner, som hver især besidder nogle unikke egenskaber og fordele.

Lithiumdrevne lifte
Blandt vores sortiment af bomlifte og saxlifte, finder du lifte som er drevet af de innovative lithiumbatterier, som bl.a. forlænger driftstiden samt giver mulighed for punktladning.
Vi forstår, at hver virksomhed har unikke behov, og derfor tilbyder vi alsidige løsninger, der passer præcis til dine behov. Vores erfarne team står altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette hjælp.
Besøg vores hjemmeside i dag for at udforske vores brede udvalg af LGMG lifte og lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at tage dine løfteopgaver til nye højder.

Mød os på Liftmessen 2024
Besøg vores stand på Liftmessen 2024. Vores dedikerede team står klar til at demonstrere vores produkter og diskutere, hvordan vi kan skræddersy løsninger, der passer til dig. Gør dig klar til at løfte din virksomhed til nye højder med Conmas - hvor innovation og kvalitet mødes!

Læs mere på www.conmas.dk

Kontakt

99 235 235

Adresse

Conmas
Frederikshavnsvej 295, 9800 Hjørring

Bliv opdateret på alle 
de spændende nyheder

Vi lægger løbende nyheder og aktiviteter på Facebook og LinkedIn, så du kan følge med i alle produktnyhederne fra vores udstillere og se hvilke aktiviteter messen byder på.
Følg os på Facebook og LinkedIn
3000 kvm fyldt med lifte
og minikraner
Her finder du os

Liftmessen finder sted hos:
ZBC Transport & Logistikskolen
Dalsvinget 18, 4200 Slagelse

Åbningstider

Torsdag d. 16. maj: kl. 10.00 - 18.00
Fredag den 17. maj: kl. 10.00 - 14.00

Kontakt os