Ahern Denmark ApS

Ahern Denmark ApS forhandler Snorkel™ Lifte, DENKA LIFT, EuropeLIFT, AUSA Dumpere, teleskoplæssere og terrængående gaffeltrucks, MAEDA minikraner, Böcker trailer- og flyttelifte og senest er GREENMECH flishuggere tilføjet i Danmark.

Med et meget erfarent team kan vi hos Ahern Denmark hjælpe dig, når det drejer sig om service, årseftersyn, salg af maskiner eller salg af reservedele.

Vores dedikerede medarbejdere står klar til at rådgive dig og finde den helt rigtige løsning. Kontakt os via vores website, på hovednummeret eller få et personligt møde på din adresse.

Ahern Denmark har hovedsæde i Vejle samt et satellitværksted på Sjælland. I Vejle har vi værksted og et lager med nye maskiner samt et voksende reservedelslager fyldt med OEM reservedele til hurtig levering.

Vi har et team af højt kvalificerede, erfarne serviceteknikere, der kører i hele landet. De har erfaring med OEM reservedele og laver service på stort set alle mærker i markedet med kort responstid, også ved nedbrud.

På kontoret bliver du mødt af et venligt, dedikeret serviceteam og lagerekspedienter, der kan kontaktes via telefon eller e-mail.

Vi er medlem af Værkstedsordningen samt Materielsektionen under DE.

Læs mere på www.aherndenmark.dk

Kontakt

+45 7582 2200

Adresse

Ahern Denmark ApS
Friis Hansens Vej 2 7100 Vejle

Bliv opdateret på alle 
de spændende nyheder

Vi lægger løbende nyheder og aktiviteter på Facebook og LinkedIn, så du kan følge med i alle produktnyhederne fra vores udstillere og se hvilke aktiviteter messen byder på.
Følg os på Facebook og LinkedIn
3000 kvm fyldt med lifte
og minikraner
Her finder du os

Liftmessen finder sted hos:
ZBC Transport & Logistikskolen
Dalsvinget 18, 4200 Slagelse

Åbningstider

Torsdag d. 16. maj: kl. 10.00 - 18.00
Fredag den 17. maj: kl. 10.00 - 14.00

Kontakt os