Ahern Denmark A/S

Ahern Denmark A/S forhandler Snorkel™ Lifte, DENKA LIFT, EuropeLIFT, AUSA Dumpere, teleskoplæssere og terrængående gaffeltrucks, MAEDA minikraner, Böcker produkter og senest er GREENMECH flishuggere tilføjet i Danmark. 

Med et meget erfarent team kan vi hos Ahern Denmark hjælpe kunderne hvad enten det drejer sig om service, salg af maskiner eller salg af reservedele.

Vores dedikerede medarbejdere står klar til at finde den rigtige løsning enten ved personlige møder med en af vores sælgere, via vores hjemmeside eller gennem et opkald på vores hovednummer.

Ahern Denmark opererer fra vores hovedsæde i Vejle samt et satellitværksted på Sjælland.

I Vejle har vi et lager af nye maskiner samt et voksende reservedelslager fyldt med OEM reservedele til hurtigt at kunne servicere vores kunder.  

Ahern Denmark A/S er forpligtet til at yde det bedste inden for vores områder.

Højt kvalificerede, OEM-uddannede udekørende serviceteknikere er på farten rundt omkring i Danmark og giver en kort responstid overfor kunderne, herunder ved nedbrud.

Disse bakkes op af et venligt, dedikeret salgs-, reservedels- og serviceteam placeret på vores hovedsæde i Vejle, der kan kontaktes via telefon eller e-mail. Vi er medlem af Værkstedsordningen samt Materielsektionen under DE.

Kontakt

+45 7582 2200

Adresse

Ahern Denmark A/S
Friis Hansens Vej 2 7100 Vejle

Bliv opdateret på alle 
de spændende nyheder

Vi lægger løbende nyheder og aktiviteter på Facebook og LinkedIn, så du kan følge med i alle produktnyhederne fra vores udstillere og se hvilke aktiviteter messen byder på.
Følg os på Facebook og LinkedIn
3000 kvm fyldt med lifte
og minikraner
Her finder du os

Liftmessen finder sted hos:
ZBC Transport & Logistikskolen
Dalsvinget 18, 4200 Slagelse

Åbningstider

Torsdag d. 16. maj: kl. 10.00 - 18.00
Fredag den 17. maj: kl. 10.00 - 14.00

Kontakt os